L’Associació

El 2019 es va crear Sitges Jazz Lab, una associació que promou el jazz durant tot l’any a través de jam sessions, Masterclass, concerts i al mes de desembre un seminari internacional que reuneix a músics destacats de l’escena del jazz mundial. Alguns noms que han passat per Sitges durant les passades edicions han estat: Bill McHenry, RJ Miller, Eric Revis, Michael Kanan, Jerry Bergonzi o Dick Oatts.

Sitges Jazz Lab té l’objectiu de reunir i acollir a Sitges, músics d’arreu i obrir l’espai a la creativitat i les inquietuds al voltant de la improvisació, el jazz i d’altres músiques.

És el marc idoni on fer possible la trobada entre artistes que volen compartir el procés creatiu i el seu coneixement amb noves generacions de músics que s’estan formant. 

L’aprenentatge i la convivència de cursos intensius, crea un ambient d’immersió creativa molt enriquidor pel participants.

Va dirigit a tots aquells que vulguin compartir, apendre i viure l’experiència al costat de grans músics a través de masterclass, combos, concerts, jam sessions…


Vols rebre el nostre butlletí? T’informarem de tota l’activitat programada durant tot l’any.