SITGES JAZZ LAB

QUÉ ES...

bat

Del 4 al 7 de desembre tindrà lloc la segona edició del Sitges Jazz Lab, un laboratori de jazz en forma de curs intensiu i que tindrà lloc en diferents espais de Sitges durant el pont de la puríssima.
La connectivitat de Barcelona amb Europa i amb un costat i l’altre de l’Atlàntic ha portat a grans músics del jazz internacional a establir aquí la seva residència. Sitges Jazz Lab, esdevé una oportunitat inèdita per interactuar amb tots ells i gaudir de la seva música.
L’objectiu és ajuntar professors d’àmbit internacional i músics de tot arreu amb ganes de compartir, aprendre, conviure i crear l’espai creatiu idoni per la improvisació, la composició i l’intercanvi musical.
Seran quatre dies plens d’activitats, masterclass, classes de combo, concerts i jam sessions.
T’apuntes?

Paral·lelament hi haurà una programació de concerts oberta al públic en general i en diversos espais de la Vila amb una programació de músics de jazz internacionals compartint escenari amb músics emergents i també de l’escena catalana. Com a novetat aquesta edició estrenarà l’edifici del Mercat Vell com a punt de musical durant les nits del seminari.

Profesorat:

                     Eric Revis – Contrabaix
                     Bill McHenry – Saxo
                     Jaume Llombart – Guitarra
                     Roger Mas – Piano

UTOPIA BEACH HOUSE

Masterclass

Allotjament

Dinars

MERCAT VELL
 

Concerts

Jam Sessions

Play with… ( combo )

CASINO PRADO SUBURENSE

Play with… ( combo )

EL RETIRO

Play with… ( combo )